دکتر سهیل اسکندری که معاونت اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی و آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو را عهده دار است ، گفت: مردم تنها از سوسیس و کالباس هایی که نشان” سیب سلامت” را دارند، استفاده کنند. شناسایی برندهای معتبر سوسیس و کالباس مردم باید موقع خرید حتما در مورد برند سوسیس و کالباس تحقیق و به نشانگر های تغذیه ای سازمان غذا و دارو توجه کنند .


از این نوع سوسیس و کالباس استفاده کنید!

از دیگر نظارتهای سازمان غذا و دارو در سراسر کشور نظارت در سطح عرضه یا PMS می باشد. که در آن بازرسین سازمان غذا و دارو از سطح عرضه مانند خریدار عادی محصول را خریداری کرده و آن را آزمایش می کنند و اگر مشکلی داشته باشد مسئولین کارخانه باید پاسخگو باشند.

وجود خمیر مرغ در سوسیس و کالباس

خمیر مرغ از 10 تا 15 درصد گوشتی که لابلای استخوانها می ماند استفاده شود، اما به دلیل اینکه برخی افراد از تفاله پاک شده احشام مرغ و غیره استفاده می کردند و فساد پذیری سوسیس و کالباس نیز بالاست، استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس آسیب جدی به سلامت افراد می زند .

از این نوع سوسیس و کالباس استفاده کنید!

بنابراین تا وقتی که مطمئن نباشیم که آنچه تحت عنوان خمیر مرغ استفاده می شود از ایمنی و سلامت کامل برخودار است جلوی استفاده از خمیر مرغ را در سوسیس و کالباس گرفته ایم و استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ممنوع است.

شناسایی برندهای معتبر سوسیس و کالباس

عادی ترین کار این است که مردم از محصولاتی که برند سازمان غذا و دارو و نشان سیب سلامت را دارند استفاده کنند و مطمئن شوند که این برند واقعی است . و از خرید محصولات زیر پله ای که معمولا قیمت بسیار ارزانی دارند اجتناب نمایند که اغلب با مواد به کار رفته در سوسیس و کالباس مطابقت ندارند . مردم باید موقع خرید حتما در مورد برند سوسیس و کالباس تحقیق کنند و به نشانگر های استاندارد و تغذیه ای سازمان غذا و دارو توجه کنند .

اگر می‌خواهید سوسیس و کالباس‌های سمی نخورید، محصولات کارخانه‌های معتبر را بخرید

مشاور مدیرکل نظارت بر مواد غذایی در وزارت بهداشت با بیان اینکه « کارخانجات معتبر تولید کننده سوسیس و کالباس برای سود بالاتر، هیچ گاه تقلب نمی‌کنند»، گفت:« مصرف کننده باید به این موضوع توجه داشته باشد که محصول کدام کارخانه و با چه کیفیتی را باید استفاده کند و به مقدار مصرف این مواد غذایی هم توجه داشته باشد.»

دكتر سيداميرمحمد مرتضويان فارسانی گفت:«تولید سوسیس و کالباس‌ها در جامعه صنعتی دارای اهدافی بوده که از جمله این اهداف این است که افرادی که گوشت پخته را زیاد مصرف نمی‌کنند بتوانند از این فرآورده با توجه به خواص حسی که دارند با حداقل مصرف، پروتئین بدن خود را تامین کنند.»

این عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد:« اینطور نیست که صنایع غذایی مساوی با سرطان است بلکه در استفاده از محصولات غذایی از جمله سوسیس و کالباس ها باید به دو نکته مهم توجه کرد: اول اینکه مصرف کننده باید به این موضوع توجه داشته باشد که محصول کدام کارخانه و با چه کیفیتی را باید استفاده کند و آیا محصول آن کارخانه برند معروف و مورد تایید است یا خیر؟»

وی تصریح کرد:« صدها کارخانه در هر گروهی در کشور به تولید محصولات می پردازند ولی همه تایید شده نیستند و متاسفانه بسیاری از این کارخانجات در تولید محصولات خود تقلب کرده و محصولات بی کیفیتی را تولید می کنند. »

این نماینده رئیس سازمان استاندارد در کمیته‌های ملی خاطرنشان کرد:«باید بدانیم که کارخانجات معتبر برای سود بالاتر خود هیچ گاه تقلب نمی‌کنند بنابراین ابتدا توجه به مارک سوسیس و کالباس ها مهم است و مصرف کننده باید روحیه پرسش جویی پیدا کنند و ملاک خریدشان قیمت ارزان محصولات نباشد و باید بدانند که معمولا کارخانجاتی که مارک های ارزان قیمت تولید می کنند تقلب می کنند و انواع ترکیبات خارجی و ناخالصی های سمی و مواد غیرمجاز به خمیر سوسیس و کالباس ها اضافه می کنند.»

دکتر مرتضویان فارسانی تصریح کرد:«کارخانجات معتبری هستند که دائم از خط تولید آنها بازدید می‌شود و حتی کارآموزی در این کارخانجات برگزار می شود اما باید خاطرنشان کرد که نباید از محصولات برخی واحدهای ناشناخته که حتی محصولاتشان مارک هم ندارد و چاب برخی از این محصولات هم پاک شده است استفاده کرد و بدانیم که سلامتی از هر چیزی مهم تر است و استفاده از سوسیس و کالباس‌ها خصوصا در کودکان باید محدود باشد و در صورت استفاده محدود هم باید از محصولات کارخانجات معتبر که محصولات با کیفیتی را تولید می کنند استفاده نمود.»

 

دکتر سهیل اسکندری که معاونت اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی و آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو را عهده دار است ، گفت: مردم تنها از سوسیس و کالباس هایی که نشان” سیب سلامت” را دارند، استفاده کنند. شناسایی برندهای معتبر سوسیس و کالباس مردم باید موقع خرید حتما در مورد برند سوسیس و کالباس تحقیق و به نشانگر های تغذیه ای سازمان غذا و دارو توجه کنند .


از این نوع سوسیس و کالباس استفاده کنید!

از دیگر نظارتهای سازمان غذا و دارو در سراسر کشور نظارت در سطح عرضه یا PMS می باشد. که در آن بازرسین سازمان غذا و دارو از سطح عرضه مانند خریدار عادی محصول را خریداری کرده و آن را آزمایش می کنند و اگر مشکلی داشته باشد مسئولین کارخانه باید پاسخگو باشند.

وجود خمیر مرغ در سوسیس و کالباس

خمیر مرغ از 10 تا 15 درصد گوشتی که لابلای استخوانها می ماند استفاده شود، اما به دلیل اینکه برخی افراد از تفاله پاک شده احشام مرغ و غیره استفاده می کردند و فساد پذیری سوسیس و کالباس نیز بالاست، استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس آسیب جدی به سلامت افراد می زند .

از این نوع سوسیس و کالباس استفاده کنید!

بنابراین تا وقتی که مطمئن نباشیم که آنچه تحت عنوان خمیر مرغ استفاده می شود از ایمنی و سلامت کامل برخودار است جلوی استفاده از خمیر مرغ را در سوسیس و کالباس گرفته ایم و استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ممنوع است.

شناسایی برندهای معتبر سوسیس و کالباس

عادی ترین کار این است که مردم از محصولاتی که برند سازمان غذا و دارو و نشان سیب سلامت را دارند استفاده کنند و مطمئن شوند که این برند واقعی است . و از خرید محصولات زیر پله ای که معمولا قیمت بسیار ارزانی دارند اجتناب نمایند که اغلب با مواد به کار رفته در سوسیس و کالباس مطابقت ندارند . مردم باید موقع خرید حتما در مورد برند سوسیس و کالباس تحقیق کنند و به نشانگر های استاندارد و تغذیه ای سازمان غذا و دارو توجه کنند .

اگر می‌خواهید سوسیس و کالباس‌های سمی نخورید، محصولات کارخانه‌های معتبر را بخرید

مشاور مدیرکل نظارت بر مواد غذایی در وزارت بهداشت با بیان اینکه « کارخانجات معتبر تولید کننده سوسیس و کالباس برای سود بالاتر، هیچ گاه تقلب نمی‌کنند»، گفت:« مصرف کننده باید به این موضوع توجه داشته باشد که محصول کدام کارخانه و با چه کیفیتی را باید استفاده کند و به مقدار مصرف این مواد غذایی هم توجه داشته باشد.»

دكتر سيداميرمحمد مرتضويان فارسانی گفت:«تولید سوسیس و کالباس‌ها در جامعه صنعتی دارای اهدافی بوده که از جمله این اهداف این است که افرادی که گوشت پخته را زیاد مصرف نمی‌کنند بتوانند از این فرآورده با توجه به خواص حسی که دارند با حداقل مصرف، پروتئین بدن خود را تامین کنند.»

این عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد:« اینطور نیست که صنایع غذایی مساوی با سرطان است بلکه در استفاده از محصولات غذایی از جمله سوسیس و کالباس ها باید به دو نکته مهم توجه کرد: اول اینکه مصرف کننده باید به این موضوع توجه داشته باشد که محصول کدام کارخانه و با چه کیفیتی را باید استفاده کند و آیا محصول آن کارخانه برند معروف و مورد تایید است یا خیر؟»

وی تصریح کرد:« صدها کارخانه در هر گروهی در کشور به تولید محصولات می پردازند ولی همه تایید شده نیستند و متاسفانه بسیاری از این کارخانجات در تولید محصولات خود تقلب کرده و محصولات بی کیفیتی را تولید می کنند. »

این نماینده رئیس سازمان استاندارد در کمیته‌های ملی خاطرنشان کرد:«باید بدانیم که کارخانجات معتبر برای سود بالاتر خود هیچ گاه تقلب نمی‌کنند بنابراین ابتدا توجه به مارک سوسیس و کالباس ها مهم است و مصرف کننده باید روحیه پرسش جویی پیدا کنند و ملاک خریدشان قیمت ارزان محصولات نباشد و باید بدانند که معمولا کارخانجاتی که مارک های ارزان قیمت تولید می کنند تقلب می کنند و انواع ترکیبات خارجی و ناخالصی های سمی و مواد غیرمجاز به خمیر سوسیس و کالباس ها اضافه می کنند.»

دکتر مرتضویان فارسانی تصریح کرد:«کارخانجات معتبری هستند که دائم از خط تولید آنها بازدید می‌شود و حتی کارآموزی در این کارخانجات برگزار می شود اما باید خاطرنشان کرد که نباید از محصولات برخی واحدهای ناشناخته که حتی محصولاتشان مارک هم ندارد و چاب برخی از این محصولات هم پاک شده است استفاده کرد و بدانیم که سلامتی از هر چیزی مهم تر است و استفاده از سوسیس و کالباس‌ها خصوصا در کودکان باید محدود باشد و در صورت استفاده محدود هم باید از محصولات کارخانجات معتبر که محصولات با کیفیتی را تولید می کنند استفاده نمود.»

 

محصولات غذایی 202

طراحی و برنامه نویسی وب سایت : دانش رایان رسانه dr2

دفتر مرکزی :

تهران٬ بزرگراه اشرفی اصفهانی، خیابان 22بهمن، خیابان نیک زارع، خیابان خانبابایی شرقی، پلاک 2
تلفن: 09-44892106 021
فکس : 44892116 021

ایمیل : info@202.ir

تنظیمات قالب

رنگ

برای مشاهده ی حالت های رنگی قالب کلبه برروی رنگ مورد نظر کلیک نمایید.
Green Blue Brown Yellow

بدنه قالب

رنگ پس زمینه
کد رنگ
سبک طرح بندی برای تصاویر پس زمینه: جعبه
سبک های طرح بندی
انتخاب منو
فونت گوگل
سایز فونت بدنه
نوع فونت بدنه