درباره همبرگر

  همبرگر :   مقدمه همبرگر یک نوع فرآورده گوشتی می باشد و از ترکیب گوشت معمولاً از گوشت گاو چرخ شده ، پیاز ، ادویه تشکیل شده است و شکل آن گرد می باشد.معمولاً همبرگر را همراه با کاهو ،گوجه فرنگی ، پنیر ، سس و..... مصرف می کنند.واژه…

درست كردن سریع یك همبرگر خوشمزه

  درست كردن سریع یك همبرگر خوشمزه  درست كردن یك همبرگر می تواند بسیار جذاب باشد. برای پختن یك همبرگر ساده و خوشمزه، شما می توانید از یك بسته همبرگر آماده استفاده كنید. همبرگر 90 درصد گوشت بدون سویا به همراه نان همبرگری صنعتی، یك انتخاب بسیار مناسب است. ابتدا یك…

همبرگر در ایران

  همبرگر در ایران  اولین رستورانی كه همبرگر را وارد ایران كرد، تاپس همبرگر بود كه در بلوار ناهید خیابان آفریقا قرار داشت. در سال 1340 یك همبرگر 3 تومان، به همراه یك بطری 5 ریالی نوشابه و یك پاكت سیب زمینی سرخ شده 5 ریالی، در مجموع به قیمت…

ركوردهای همبرگری

  ركوردهای همبرگری ركوردهای مربوط به دنیای برگرها، زیاد و متنوع است؛ از مسابقه پخت بزرگ ترین همبرگر گرفته تا مسابقه سریع خوری و همین طور مسابقات آشپزی با همبرگر، هر ساله در كشورهای مختلف برگزار می شود. بزرگ ترین همبرگر جهان را سرآشپز تدریدر در 8 می سال2010 درتورنتو كانادا…

یك باور غلط در مورد همبرگر

  یك باور غلط  برگرها عموما غذاهای مضری نیستند، نحوه پخت و موادی كه همراه آنها سرو می شود در سلامت غذا مهم است. چربی گوشت در برگرها می تواند كاملا متفاوت باشد. همبرگرهایی با 5 تا 10 درصد چربی وجود دارد که خوشمزه هم هستند. همبرگرهایی كه با سویا…

همبرگر

برگرها در تهیه همبرگرها معمولا از گوشت گاو استفاده می شود و در موارد معدودی هم از تركیب گوشت بره و گوساله. چیزبرگر یا برگرهای پنیردار، از انواع همبرگرند که تنوع بسیار زیادی دارند. در ابتدا چیزبرگرها را با قراردادن مقداری پنیر داخل مایه گوشت آماده می كردند اما امروز با…

مقاله‏ ای در زمینه اهمیت تغذیه‏ ای گوشت قرمز

  واژه گوشت به طورکلی به بافت ماهیچه‏ ای حیوانات یا پرندگان اطلاق می شود. سایر بخش‏های بدن آن‏ها را اوفال می‏نامند. همچنین طبق یک تعریف رسمی در انگلیس، گوشت را تمام بخش‏های بین پوست و استخوان حیوان را می‏گویند. سرویس بین‏ المللی اطلاعات غذایی، بافت‏های حیوانات پستاندار اهلی و…

مراحل تولید سوسیس و کالباس 202

  1. گوشتهای قرمز و سفید پس از شستشو و جدا شدن استخوان و حذف ضایعات آن آماده میشوند. 2. گوشتهای آماده شده به دستگاه چرخ گوشت منتقل و در آنجا همزمان، غضروف جدا شده و گوشت چرخ میشود. 3. با توجه به فرمول ساخت گوشتها به همراه مواد اولیه…

فرآورده های گوشتی و نقش آنها در تغذیه و اقتصاد ملی

    محصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی می باشند ، نقش عمده ای در تغذیه و تنوع غذایی مردم دارند . این محصولات از نظر مصرف راحت بوده و در همه جا قابل تهیه هستند . همچنین می توانند در اختیار مصرف کنندگان با سلیقه های مختلف قرار گیرند .…

طبقه بندی انواع مختلف سوسیس و کالباس

  محدوده طبقه بندی فرآورده های گوشتی در دنیا به سبب کثرت انواع تولیدات آن دارای دامنه گسترده ای است . منتهی به طور کلی فرآورده های گوشتی عمل آمده را می توان به دو گروه اصلی فرآورده های خرد شده و خرد نشده تقسیم بندی نمود . فرآورده های گوشتی…

بیکن گوساله اصل یا رگه دار

Streaky beef bacon بیکن ها گونه های مختلفی دارند ولی یکی ازپرطرفدارترین آنها streaky bacon  نامیده میشود که منظور از streaky  وجود رگه های چربی نازک در موازات گوشت در لایه های مختلف میباشد ( که در امریکا به آن belly bacon  و در انگلیس به آن loin bacon  نیز…

طرز تهیه ساندویچ همبرگر به صورت خانگی

اگر شما هم جزو آن افرادی هستید كه دلباخته ساندویچ همبرگر هستید توصیه میكنم حتما ما را همراهی كرده و طرز تهیه این غذای خوشمزه را فرا گیرید ... مواد لازم:برای 5 نفر یک بسته همبرگر 90% برند 202 به وزن حدود 500 گرمنان باگت همبرگری 5 عددپیاز 1 عددکاهو…

درباره فست فودها

فست فود ها غذاهای آماده ای هستند که معمولا بدون قاشق و چنگال و عمدتا به شکل ساندویچی سرو می شوند و همانطور که از نام آن پیداست غذاییست که با صرف کمترین زمان تهیه می شود مانند انواع ساندویچ سوسیس و کالباس، مرغ سوخاری، همبرگر، ناگت و از این…

مصرف سوسيس و كالباس در حد متعادل و در صورت تهيه از كارخانه‌هاي معتبر، آسيبي به سلامت مصرف كنندگان نمي‌رساند

«مصرف سوسيس و كالباس در حد متعادل و در صورت تهيه از كارخانه‌هاي معتبر، آسيبي به سلامت مصرف كنندگان نمي‌رساند.»خلاصه ای از مصاحبه ای با آقای دکتر کیمیاگر (متخصص بهداشت غذا) راجع به سوسیس و کالباس:برای مصرف نیتراتها، سورباتها و بنزواتها استاندارد هایی وجود داره که برای بدست آوردن آنها…

مصرف متعادل گوشت

مصرف متعادل گوشت و فرآورده‌های گوشتی نه تنها آسیبی به بدن نمی‌رساند، بلکه برای سلامتی نیز مفید می‌باشد مدتی است که در فضای رسانه‌ای و مجازی کشور، توصیه هایی جهت کاهش مصرف گوشت و فرآورده‌های گوشتی از جمله سوسیس و کالباس در حال انتشار است. واقعیت چیست؟ به راستی اگر…

آیا وسط کباب کوبیده یا همبرگرتان صورتی رنگ است؟

سازمان استاندارد مواد غذایی بریتانیا هشدار می دهد در صورتی که وسط کباب کوبیده و همبرگر صورتی رنگ و نپخته باشد احتمال بروز مسمومیت غذایی بسیار زیاد می شود. اما اگر وسط استیک صورتی و نپخته باشد اشکالی ندارد. چون باکتری های مضر همیشه روی سطح گوشت قرار می گیرند و…

درباره فرآورده های گوشتی

درباره فرآورده های گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر، ژامبون و...) بیشتر بدانید  با پیشرفت تکنولوژی و صنعت، امروزه وقت به عنوان یک اصل اساسی و گرانبها بوده و انسان با تفکر و برنامه ریزی شرایطی فراهم نموده تا حداکثر استفاده را از این اصل مهم بنماید. با توجه به تغییر نحوه…

روش تولید محصولات 202

روش تولید همبرگر و کباب لقمه:  گوشت گاو پس از ورود به کارخانه مورد بازرسی قرار می گیرد و پس از تایید توسط دکتر دامپزشک شرکت ، اصلاحات روی آن انجام گرفته و چربیهای اضافه و زایدات آن جدا می شود پس ازآن شسته شده و وارد سردخانه می گردد…

درباره همبرگر بیشتر بدانید

درباره همبرگر بیشتر بدانید شرایط حال امروزی زندگی انسان و نفوذ مدرنیته در جوامع امروزی، بسیاری از عادات غذایی بشر را تغییر داده است. آهنگ سریع زندگی، اشتغال زنان، كمبود وقت، فاصله زیاد بین محل كار و منزل و ترافیك سبب افزایش تمایل انسان امروزی به غذاهای فوری شده است.…

در ایران چیزی به اسم سوسیس و کالباس وجود نداشت !

در ایران چیزی به اسم سوسیس و کالباس وجود نداشت، تا این که در سال ۱۳۰۷ یک تبعه روس تولید محدود آن را در بندر انزلی آغاز کرد. پس از آن در سال ۱۳۳۷ نخستین کارخانه مجهز تولید فرآورده‌های گوشتی در تهران تاسیس شد. یک متخصص مکانیک صنعتی به نام…

سراغ چه محصولاتی برویم؟

اولین نکته ای که باید در خریدن سوسیس و کالباس به آن توجه کنیم. مارک و برند این محصولات است، چرا که مطمئن ترین راه برای تشخیص یک محصول مرغوب و اتاندارد این مسئله است. محص.لاتی که از اعتبار برندی برخوردارند بدون شک تحت نظارت بهداشت هستند و مسئولان روی…

محصولات غذایی 202

طراحی و برنامه نویسی وب سایت : دانش رایان رسانه dr2

دفتر مرکزی :

تهران٬ بزرگراه اشرفی اصفهانی، خیابان 22بهمن، خیابان نیک زارع، خیابان خانبابایی شرقی، پلاک 2
تلفن: 09-44892106 021
فکس : 44892116 021

ایمیل : info@202.ir

تنظیمات قالب

رنگ

برای مشاهده ی حالت های رنگی قالب کلبه برروی رنگ مورد نظر کلیک نمایید.
Green Blue Brown Yellow

بدنه قالب

رنگ پس زمینه
کد رنگ
سبک طرح بندی برای تصاویر پس زمینه: جعبه
سبک های طرح بندی
انتخاب منو
فونت گوگل
سایز فونت بدنه
نوع فونت بدنه