درباره همبرگر بیشتر بدانید

شرایط حال امروزی زندگی انسان و نفوذ مدرنیته در جوامع امروزی، بسیاری از عادات غذایی بشر را تغییر داده است. آهنگ سریع زندگی، اشتغال زنان، كمبود وقت، فاصله زیاد بین محل كار و منزل و ترافیك سبب افزایش تمایل انسان امروزی به غذاهای فوری شده است.

 

همبرگر

همبرگر یكی از غذاهای پروتئینی نیمه آماده مورد علاقه گروه های زیادی از مردم به خصوص جوانان است كه با شكل گرد نان خود كه وسط آن گوشت سرخ كرده با لایه هایی از سبزیجات و ادویه قرار دارد، معروف شده است. البته نوع خاصی از همبرگر به نام چیزبرگر، لایه ها و ورقه هایی از پنیر را نیز در میان خود دارد. نام این غذا از كشور آلمان و شهر هامبورگ گرفته شده است. اولین بار در این ناحیه گوشت گاو را پهن نموده و به شكل گرد درآوردند كه این محصول با استقبال مردم مواجه شد.

در گذشته گوشت چرخ كرده ی گرد را استیك همبرگر می نامیدند، ولی وقتی این ماده غذایی را داخل نان قرار می دادند، ساندویچ همبرگر نام میگرفت. تا اوایل قرن بیستم هر دو اصطلاحات به كار رفته خلاصه شده و تنها نام همبرگر و یا حتی برگر به جای اسامی قبلی استفاده میشد.

همبرگر از زمانی شهرت امروزی خود را به دست آورد كه ری كروك اولین رستوران مك دونالد را در اواسط دهه 1950 تاسیس نمود.

همبرگر عبارت است از گوشت چرخ كرده دام هایی از قبیل گاو و گوسفند به همراه افزودن چربی حیوانی، ادویه جات و سبزیجات مانند پیاز و سركه كه به وسیله دستگاه مكانیكی مخصوص با وزن 100 گرم تهیه شده و در بین كاغذهای مومی مجاز به صورت منجمد عرضه میشود. در فرمولاسیون همبرگر میتوان درصدی از پروتئین های گیاهی نیز استفاده كرد. شكل همبرگر بسته به نوع قالب دستگاه همبرگر زن معمولا به شكل مدور و یا مستطیل می باشد كه در بین كاغذهای مومی بسته بندی اولیه و سپس در بسته های مقوایی بسته بندی میشود.

همبرگر باید كاملا پخته تا حداقل 65 درجه سانتی گراد به مصرف برسد. در صورت انجماد زدایی نیز، از انجماد مجدد آن باید خودداری شود.

 

انواع همبرگر

همبرگر ممتاز: همبرگری كه در آن حداقل 60 درصد گوشت به كار رفته و شامل مقادیر مشخصی از مواد پركننده، انواع آردها و ادویه جات است.

همبرگر معمولی: همبرگری كه در آن حداقل 30 درصد گوشت به كار رفته و شامل مقادیر مشخصی پروتئین گیاهی، مواد پركننده مجاز، ادویه جات و سبزیجات باشد.

 

مواد اولیه همبرگر

آرد سوخاری (پودر نان): در محصولات همبرگر از آرد سوخاری به عنوان یك تركیب پركننده استفاده می شود. در واقع آرد سوخاری باعث ایجاد بافت و قوام مناسب و تا حدی تردی محصول می گردد.

روغن: در صورتی كه فرمول همبرگر تولیدی شامل استفاده از گوشت كمتر و مصرف درصدی از سویا باشد به منظور لطیفتر شدن محصول و بالا بردن ظرفیت نگهداری آب در گوشت از روغن استفاده میشود.

سویا: دلیل افزودن سویا به همبرگر بالا بردن میزان پروتئین در محصول است. از طرفی سویا 2 تا 2/5 برابر وزن خودش آب جذب می كند، در نتیجه باعث ایجاد بافت مناسبی در همبرگر میشود.

نمك: نمك به عنوان خاصیت ضد میكروبی و ایجاد طعم مناسب، كاربرد ویژه ای در محصول همبرگر دارد.

ادویه جات: برای بهبود طعم همبرگر معمولا از فلفل، خردل، گشنیز استفاده میشود.

گلوتن: پروتئین گیاهی است كه علت استفاده از آن در بعضی فرمولاسیون تولید همبرگر، بالا بردن میزان پروتئین محصول، بالا بردن جذب آب محصول و ثبات شكل همبرگر می باشد.

برای جلوگیری از چسبیدن همبرگرها و جلوگیری از نفوذ چربی و رطوبت، از پوشش كاغذ مومی استفاده میشود.

 

بسته بندی

همبرگر منجمد باید در پوشش های مناسب و مجاز و مخصوص مواد غذایی به طوری كه آن را از آسیب های فیزیكی حفظ نماید، بسته بندی شود.

اطلاعات زیر نیز باید بر روی فرآورده گوشتی نوشته، چاپ و یا برچسب شود:

نام و نوع فرآورده، درصد مواد تشكیل دهنده، نام و نشانی واحد تولیدی، شماره پروانه ساخت، صادره از سوی وزارت بهداشت، تاریخ تولید به روز، ماه و سال، تاریخ انقضا به روز، ماه و سال و شرایط نگهداری.

 

شرایط نگهداری برگر

این محصول باید همواره تا هنگام مصرف تحت شرایط بهداشتی و دمای مطلوب نگهداری، حمل و عرضه شود. درجه حرارت مورد نیاز برای نگهداری محصول 18- درجه سانتی گراد است.

این محصول باید كاملا پخته تا حداقل 65 درجه سانتی گراد به مصرف برسد. در صورت انجماد زدایی نیز، از انجماد مجدد آن باید خودداری شود.

درباره همبرگر بیشتر بدانید

شرایط حال امروزی زندگی انسان و نفوذ مدرنیته در جوامع امروزی، بسیاری از عادات غذایی بشر را تغییر داده است. آهنگ سریع زندگی، اشتغال زنان، كمبود وقت، فاصله زیاد بین محل كار و منزل و ترافیك سبب افزایش تمایل انسان امروزی به غذاهای فوری شده است.

 

همبرگر

همبرگر یكی از غذاهای پروتئینی نیمه آماده مورد علاقه گروه های زیادی از مردم به خصوص جوانان است كه با شكل گرد نان خود كه وسط آن گوشت سرخ كرده با لایه هایی از سبزیجات و ادویه قرار دارد، معروف شده است. البته نوع خاصی از همبرگر به نام چیزبرگر، لایه ها و ورقه هایی از پنیر را نیز در میان خود دارد. نام این غذا از كشور آلمان و شهر هامبورگ گرفته شده است. اولین بار در این ناحیه گوشت گاو را پهن نموده و به شكل گرد درآوردند كه این محصول با استقبال مردم مواجه شد.

در گذشته گوشت چرخ كرده ی گرد را استیك همبرگر می نامیدند، ولی وقتی این ماده غذایی را داخل نان قرار می دادند، ساندویچ همبرگر نام میگرفت. تا اوایل قرن بیستم هر دو اصطلاحات به كار رفته خلاصه شده و تنها نام همبرگر و یا حتی برگر به جای اسامی قبلی استفاده میشد.

همبرگر از زمانی شهرت امروزی خود را به دست آورد كه ری كروك اولین رستوران مك دونالد را در اواسط دهه 1950 تاسیس نمود.

همبرگر عبارت است از گوشت چرخ كرده دام هایی از قبیل گاو و گوسفند به همراه افزودن چربی حیوانی، ادویه جات و سبزیجات مانند پیاز و سركه كه به وسیله دستگاه مكانیكی مخصوص با وزن 100 گرم تهیه شده و در بین كاغذهای مومی مجاز به صورت منجمد عرضه میشود. در فرمولاسیون همبرگر میتوان درصدی از پروتئین های گیاهی نیز استفاده كرد. شكل همبرگر بسته به نوع قالب دستگاه همبرگر زن معمولا به شكل مدور و یا مستطیل می باشد كه در بین كاغذهای مومی بسته بندی اولیه و سپس در بسته های مقوایی بسته بندی میشود.

همبرگر باید كاملا پخته تا حداقل 65 درجه سانتی گراد به مصرف برسد. در صورت انجماد زدایی نیز، از انجماد مجدد آن باید خودداری شود.

 

انواع همبرگر

همبرگر ممتاز: همبرگری كه در آن حداقل 60 درصد گوشت به كار رفته و شامل مقادیر مشخصی از مواد پركننده، انواع آردها و ادویه جات است.

همبرگر معمولی: همبرگری كه در آن حداقل 30 درصد گوشت به كار رفته و شامل مقادیر مشخصی پروتئین گیاهی، مواد پركننده مجاز، ادویه جات و سبزیجات باشد.

 

مواد اولیه همبرگر

آرد سوخاری (پودر نان): در محصولات همبرگر از آرد سوخاری به عنوان یك تركیب پركننده استفاده می شود. در واقع آرد سوخاری باعث ایجاد بافت و قوام مناسب و تا حدی تردی محصول می گردد.

روغن: در صورتی كه فرمول همبرگر تولیدی شامل استفاده از گوشت كمتر و مصرف درصدی از سویا باشد به منظور لطیفتر شدن محصول و بالا بردن ظرفیت نگهداری آب در گوشت از روغن استفاده میشود.

سویا: دلیل افزودن سویا به همبرگر بالا بردن میزان پروتئین در محصول است. از طرفی سویا 2 تا 2/5 برابر وزن خودش آب جذب می كند، در نتیجه باعث ایجاد بافت مناسبی در همبرگر میشود.

نمك: نمك به عنوان خاصیت ضد میكروبی و ایجاد طعم مناسب، كاربرد ویژه ای در محصول همبرگر دارد.

ادویه جات: برای بهبود طعم همبرگر معمولا از فلفل، خردل، گشنیز استفاده میشود.

گلوتن: پروتئین گیاهی است كه علت استفاده از آن در بعضی فرمولاسیون تولید همبرگر، بالا بردن میزان پروتئین محصول، بالا بردن جذب آب محصول و ثبات شكل همبرگر می باشد.

برای جلوگیری از چسبیدن همبرگرها و جلوگیری از نفوذ چربی و رطوبت، از پوشش كاغذ مومی استفاده میشود.

 

بسته بندی

همبرگر منجمد باید در پوشش های مناسب و مجاز و مخصوص مواد غذایی به طوری كه آن را از آسیب های فیزیكی حفظ نماید، بسته بندی شود.

اطلاعات زیر نیز باید بر روی فرآورده گوشتی نوشته، چاپ و یا برچسب شود:

نام و نوع فرآورده، درصد مواد تشكیل دهنده، نام و نشانی واحد تولیدی، شماره پروانه ساخت، صادره از سوی وزارت بهداشت، تاریخ تولید به روز، ماه و سال، تاریخ انقضا به روز، ماه و سال و شرایط نگهداری.

 

شرایط نگهداری برگر

این محصول باید همواره تا هنگام مصرف تحت شرایط بهداشتی و دمای مطلوب نگهداری، حمل و عرضه شود. درجه حرارت مورد نیاز برای نگهداری محصول 18- درجه سانتی گراد است.

این محصول باید كاملا پخته تا حداقل 65 درجه سانتی گراد به مصرف برسد. در صورت انجماد زدایی نیز، از انجماد مجدد آن باید خودداری شود.

محصولات غذایی 202

طراحی و برنامه نویسی وب سایت : دانش رایان رسانه dr2

دفتر مرکزی :

تهران٬ بزرگراه اشرفی اصفهانی، خیابان 22بهمن، خیابان نیک زارع، خیابان خانبابایی شرقی، پلاک 2
تلفن: 09-44892106 021
فکس : 44892116 021

ایمیل : info@202.ir

تنظیمات قالب

رنگ

برای مشاهده ی حالت های رنگی قالب کلبه برروی رنگ مورد نظر کلیک نمایید.
Green Blue Brown Yellow

بدنه قالب

رنگ پس زمینه
کد رنگ
سبک طرح بندی برای تصاویر پس زمینه: جعبه
سبک های طرح بندی
انتخاب منو
فونت گوگل
سایز فونت بدنه
نوع فونت بدنه