سازمان استاندارد مواد غذایی بریتانیا هشدار می دهد در صورتی که وسط کباب کوبیده و همبرگر صورتی رنگ و نپخته باشد احتمال بروز مسمومیت غذایی بسیار زیاد می شود. اما اگر وسط استیک صورتی و نپخته باشد اشکالی ندارد. چون باکتری های مضر همیشه روی سطح گوشت قرار می گیرند و با سرخ شدن یا پخته شدن از بین می روند. حتی اگر وسط گوشت هنوز صورتی و نپخته باشد. اما چون گوشت همبرگر و یا کباب کوبیده چرخ کرده است باکتری های مضر تا وسط گوشت هم می روند و تا زمانی که تا دمای درست (بالای ۶۰ درجه ) حرارت نبینند،‌ از بین نخواهند رفت.

چند توصیه برای کباب سالم درست کردن:

گوشت نپخته را کنار گوشت پخته در یخچال نگذارید.

 مرغ خام را نشورید چون این کار احتمال مسمومیت غذایی را افزایش می دهد.

قبل از پختن کباب مرغ روی منقل، بهتر است مرغ را در فر نیم پز کنید.

همین توصیه برای کباب کردن سوسیس هم صادق است.

سازمان استاندارد مواد غذایی بریتانیا هشدار می دهد در صورتی که وسط کباب کوبیده و همبرگر صورتی رنگ و نپخته باشد احتمال بروز مسمومیت غذایی بسیار زیاد می شود. اما اگر وسط استیک صورتی و نپخته باشد اشکالی ندارد. چون باکتری های مضر همیشه روی سطح گوشت قرار می گیرند و با سرخ شدن یا پخته شدن از بین می روند. حتی اگر وسط گوشت هنوز صورتی و نپخته باشد. اما چون گوشت همبرگر و یا کباب کوبیده چرخ کرده است باکتری های مضر تا وسط گوشت هم می روند و تا زمانی که تا دمای درست (بالای ۶۰ درجه ) حرارت نبینند،‌ از بین نخواهند رفت.

چند توصیه برای کباب سالم درست کردن:

گوشت نپخته را کنار گوشت پخته در یخچال نگذارید.

 مرغ خام را نشورید چون این کار احتمال مسمومیت غذایی را افزایش می دهد.

قبل از پختن کباب مرغ روی منقل، بهتر است مرغ را در فر نیم پز کنید.

همین توصیه برای کباب کردن سوسیس هم صادق است.

محصولات غذایی 202

طراحی و برنامه نویسی وب سایت : دانش رایان رسانه dr2

دفتر مرکزی :

تهران٬ بزرگراه اشرفی اصفهانی، خیابان 22بهمن، خیابان نیک زارع، خیابان خانبابایی شرقی، پلاک 2
تلفن: 09-44892106 021
فکس : 44892116 021

ایمیل : info@202.ir

تنظیمات قالب

رنگ

برای مشاهده ی حالت های رنگی قالب کلبه برروی رنگ مورد نظر کلیک نمایید.
Green Blue Brown Yellow

بدنه قالب

رنگ پس زمینه
کد رنگ
سبک طرح بندی برای تصاویر پس زمینه: جعبه
سبک های طرح بندی
انتخاب منو
فونت گوگل
سایز فونت بدنه
نوع فونت بدنه