برگرها

در تهیه همبرگرها معمولا از گوشت گاو استفاده می شود و در موارد معدودی هم از تركیب گوشت بره و گوساله. چیزبرگر یا برگرهای پنیردار، از انواع همبرگرند که تنوع بسیار زیادی دارند. در ابتدا چیزبرگرها را با قراردادن مقداری پنیر داخل مایه گوشت آماده می كردند اما امروز با قراردادن یك ورقه پنیر روی همبرگر معمولی، چیزبرگر درست می شود. چیزبرگرهای مخصوص گیاه خواران هم از كباب شدن یك پنیر خاص كبابی و یا پنیرهای گیاهی آماده می شود. گونه های مختلف برگر از گوشت گاو، خوك، بره، مرغ، شترمرغ، ماهی، كوسه، میگو، خرچنگ، خرگوش، غاز، اردك و... تهیه می شود.

اجزاء همبرگر
ساندویچ همبرگر 4 جزء اصلی دارد که بدون هرکدام، ناقص است و می شود به آن همه چیز گفت، غیر از همبرگر! برگر، نان، سس و مخلفاتی مانند سبزی جات یا ادویه ها اجزاء اصلی یک ساندویچ همبرگرند. نان همبرگر: در ابتدا از نان هایی كه در هر منطقه پخته می شد، برای همبرگر استفاده می کردند ولی بعدها نان همبرگر نیز تغییر كرد. نان های صنعتی گرد اسفنجی با آردگندم، كه طعم شیرین كمی دارد، پر استفاده ترین نوع مورد استفاده در سراسر دنیاست. نان های جو، چاودار، نان های ادویه دار یا كنجددار نیز برای سرو همبرگر در دنیا مورد استفاده قرار می گیرند. سس همبرگر: سس های همبرگر بسیار متفاوت است. انواع سس ها با پایه سس گوجه فرنگی، مایونز و یا سس های پنیردار، سس های دودی، انواع خردل، سس ترش و تند و سس های میوه ای در ساندویچ های همبرگر استفاده می شود. البته انتخاب سس به نوع برگرها بستگی دارد اما سس گوجه فرنگی و سس مایونز از پرمصرف ترین سس های همبرگرها هستند.

مخلفات برگرها
ساندویچ های برگر همراه با مخلفات سرو می شود. یعنی در یك ساندویچ برگر از انواع سبزی جات شامل گوجه فرنگی، خیارشور، كاهو، قارچ، كدو، كلم های مختلف، پیاز، سیر و سبزی های گوناگون استفاده می شود. سبزی جات ساندویچ با توجه به نوع برگر و ادویه های به كاربرده شده در آن، انتخاب می شود. یار جدا نشدنی برگرها، سیب زمینی سرخ شده است .

نحوه پخت همبرگر
آماده كردن برگرها هم شکل های مختلفی دارد. در روش صنعتی و یا فروشگاه های فست فود، همبرگرهای آماده شده بر روی یك كباب پز خاص گریل (كبابی) می شوند. در شیوه دیگر، همبرگر داخل فر به تنهایی و یا همراه با مقداری روغن، سس یا سبزی قرار می گیرد. در شیوه دیگر پخت، از تابه های معمولی یا استیك پزها استفاده می شود و با مقداری روغن یا بدون روغن، برگر آماده می شود. گروهی از آشپزان نیز برگرها را روی ذغال كباب می كنند.
همبرگر و انواع برگرها، غذاهای بسیار پرمصرفی اند و به سادگی می توان آن ها را درست و در زمانی كوتاه سرو كرد. از همه مهم تر آن كه می توان با توجه به تعدد دستور تهیه برگرها، آن را در انواع رژیم های غذایی جای داد. دقت به این نکات بی فایده نیست: 
در یك ساندویچ برگر خوب، باید از نان مناسب استفاده كرد. نان هایی كه خیلی خشك اند لذت خوردن برگر را كم می كنند. نان های بسیار نرم نیز بعد از اضافه كردن مقداری سس، خرد می شوند و خوردن آنها سخت می شود. یك نان مناسب برای برگر باید بافت اسفنجی داشته باشد. برای درست كردن یك همبرگر لازم نیست حتما از نان گرد مرسوم استفاده كنید و از انواع نان ها می توانید در شكل های مختلف استفاده كنید. اگر میخواهید یك همبرگر عالی را آماده كنید، نان ها را كمی برشته كنید و یا با استفاده از نان تست، از ساندویچ سازها كمك بگیرید .سس همبرگر را با توجه به نوع برگر و رژیم غذایی تان انتخاب كنید. می توانید از مقداری كره، پودر سیر و آویشن هم به عنوان سس استفاده كنید. مقدار كمی سس مایونز و یا سس گوجه فرنگی همبرگر شما را خوشمزه می كند. با كمی سس باربیكیو و فلفل قرمز، یك مرغ برگر خوش طعم را تجربه خواهید كرد، البته خردل را نیز فراموش نكنید. یك برگر خوشمزه باید به خوبی كباب یا سرخ شود. تجربه نشان داده كه اگر برگرها در روغن سرخ نشوند، طعم بهتری خواهند داشت و سالم تر هم هستند. از یك توری كباب هم می توانید استفاده كنید و برگرهای مرغ، گوشت یا ماهی را روی كباب پز، كباب كنید. با استفاده از ماهیتابه چدنی، برگرها را بدون روغن و یا با مقدار بسیار كم روغن، سرخ و كمی دودی كنید تا طعم بهتری پیدا كند. اگر حوصله هیچ كدام از این كارها را ندارید، فر را روشن كنید و برگرها را با چند قطره روغن داخل ظرف فر بگذارید تا كاملا آماده شوند. برای برشته شدن، از حرارت بالای فر استفاده كنید و در حدود 10 تا 15 دقیقه با حرارت 200 درجه، همبرگرها را برشته كنید. نكته مهم این است كه همبرگر نباید كاملا سرخ یا كباب شوند؛ باید برگر كمی آب دار باشد و به هیچ وجه خشك نباشد . 

به نوع مواد تشكیل دهنده و درصد گوشت و سویای آن دقت کنید. بسته به مقدار هر کدام از مواد اصلی همبرگر و میزان ضخامت، مدت زمان پخت متفاوت میشود. و اما برای خوردن همبرگر باید به مخلفات داخلی ساندویچ برگر توجه كرد. در ساندویچ خود میتوانید از انواع پنیرها، سبزیجات و حتی غلات پخته استفاده كنید. یك همبرگر خوب و ساده با كمی گوجه فرنگی و خیارشور باریك حلقه شده و یك حلقه نازك پیاز و كمی سس تهیه میشود. در چیزبرگر و قارچ برگر، كمتر از پیاز استفاده می شود چون مزه پنیر و سس قارچ مهم است و باید بر مزه های دیگر غلبه داشته باشد. همان طور که گفته شد یك ساندویچ برگر با سیبزمینی سرخ كرده تكمیل می شود ولی می توان از انواع پوره های سیب زمینی و حتی سیب زمینی تنوری استفاده كنید. ساده ترین راه درست كردن یك سیب زمینی تنوری، مخلوط كردن برش های سیب زمینی با كمی روغن زیتون، پودرسیر یا سیرخردشده و چند برگ رزماری است؛ این مواد را باید 40 دقیقه در فر 200 درجه بگذارید.

 

برگرها

در تهیه همبرگرها معمولا از گوشت گاو استفاده می شود و در موارد معدودی هم از تركیب گوشت بره و گوساله. چیزبرگر یا برگرهای پنیردار، از انواع همبرگرند که تنوع بسیار زیادی دارند. در ابتدا چیزبرگرها را با قراردادن مقداری پنیر داخل مایه گوشت آماده می كردند اما امروز با قراردادن یك ورقه پنیر روی همبرگر معمولی، چیزبرگر درست می شود. چیزبرگرهای مخصوص گیاه خواران هم از كباب شدن یك پنیر خاص كبابی و یا پنیرهای گیاهی آماده می شود. گونه های مختلف برگر از گوشت گاو، خوك، بره، مرغ، شترمرغ، ماهی، كوسه، میگو، خرچنگ، خرگوش، غاز، اردك و... تهیه می شود.

اجزاء همبرگر
ساندویچ همبرگر 4 جزء اصلی دارد که بدون هرکدام، ناقص است و می شود به آن همه چیز گفت، غیر از همبرگر! برگر، نان، سس و مخلفاتی مانند سبزی جات یا ادویه ها اجزاء اصلی یک ساندویچ همبرگرند. نان همبرگر: در ابتدا از نان هایی كه در هر منطقه پخته می شد، برای همبرگر استفاده می کردند ولی بعدها نان همبرگر نیز تغییر كرد. نان های صنعتی گرد اسفنجی با آردگندم، كه طعم شیرین كمی دارد، پر استفاده ترین نوع مورد استفاده در سراسر دنیاست. نان های جو، چاودار، نان های ادویه دار یا كنجددار نیز برای سرو همبرگر در دنیا مورد استفاده قرار می گیرند. سس همبرگر: سس های همبرگر بسیار متفاوت است. انواع سس ها با پایه سس گوجه فرنگی، مایونز و یا سس های پنیردار، سس های دودی، انواع خردل، سس ترش و تند و سس های میوه ای در ساندویچ های همبرگر استفاده می شود. البته انتخاب سس به نوع برگرها بستگی دارد اما سس گوجه فرنگی و سس مایونز از پرمصرف ترین سس های همبرگرها هستند.

مخلفات برگرها
ساندویچ های برگر همراه با مخلفات سرو می شود. یعنی در یك ساندویچ برگر از انواع سبزی جات شامل گوجه فرنگی، خیارشور، كاهو، قارچ، كدو، كلم های مختلف، پیاز، سیر و سبزی های گوناگون استفاده می شود. سبزی جات ساندویچ با توجه به نوع برگر و ادویه های به كاربرده شده در آن، انتخاب می شود. یار جدا نشدنی برگرها، سیب زمینی سرخ شده است .

نحوه پخت همبرگر
آماده كردن برگرها هم شکل های مختلفی دارد. در روش صنعتی و یا فروشگاه های فست فود، همبرگرهای آماده شده بر روی یك كباب پز خاص گریل (كبابی) می شوند. در شیوه دیگر، همبرگر داخل فر به تنهایی و یا همراه با مقداری روغن، سس یا سبزی قرار می گیرد. در شیوه دیگر پخت، از تابه های معمولی یا استیك پزها استفاده می شود و با مقداری روغن یا بدون روغن، برگر آماده می شود. گروهی از آشپزان نیز برگرها را روی ذغال كباب می كنند.
همبرگر و انواع برگرها، غذاهای بسیار پرمصرفی اند و به سادگی می توان آن ها را درست و در زمانی كوتاه سرو كرد. از همه مهم تر آن كه می توان با توجه به تعدد دستور تهیه برگرها، آن را در انواع رژیم های غذایی جای داد. دقت به این نکات بی فایده نیست: 
در یك ساندویچ برگر خوب، باید از نان مناسب استفاده كرد. نان هایی كه خیلی خشك اند لذت خوردن برگر را كم می كنند. نان های بسیار نرم نیز بعد از اضافه كردن مقداری سس، خرد می شوند و خوردن آنها سخت می شود. یك نان مناسب برای برگر باید بافت اسفنجی داشته باشد. برای درست كردن یك همبرگر لازم نیست حتما از نان گرد مرسوم استفاده كنید و از انواع نان ها می توانید در شكل های مختلف استفاده كنید. اگر میخواهید یك همبرگر عالی را آماده كنید، نان ها را كمی برشته كنید و یا با استفاده از نان تست، از ساندویچ سازها كمك بگیرید .سس همبرگر را با توجه به نوع برگر و رژیم غذایی تان انتخاب كنید. می توانید از مقداری كره، پودر سیر و آویشن هم به عنوان سس استفاده كنید. مقدار كمی سس مایونز و یا سس گوجه فرنگی همبرگر شما را خوشمزه می كند. با كمی سس باربیكیو و فلفل قرمز، یك مرغ برگر خوش طعم را تجربه خواهید كرد، البته خردل را نیز فراموش نكنید. یك برگر خوشمزه باید به خوبی كباب یا سرخ شود. تجربه نشان داده كه اگر برگرها در روغن سرخ نشوند، طعم بهتری خواهند داشت و سالم تر هم هستند. از یك توری كباب هم می توانید استفاده كنید و برگرهای مرغ، گوشت یا ماهی را روی كباب پز، كباب كنید. با استفاده از ماهیتابه چدنی، برگرها را بدون روغن و یا با مقدار بسیار كم روغن، سرخ و كمی دودی كنید تا طعم بهتری پیدا كند. اگر حوصله هیچ كدام از این كارها را ندارید، فر را روشن كنید و برگرها را با چند قطره روغن داخل ظرف فر بگذارید تا كاملا آماده شوند. برای برشته شدن، از حرارت بالای فر استفاده كنید و در حدود 10 تا 15 دقیقه با حرارت 200 درجه، همبرگرها را برشته كنید. نكته مهم این است كه همبرگر نباید كاملا سرخ یا كباب شوند؛ باید برگر كمی آب دار باشد و به هیچ وجه خشك نباشد . 

به نوع مواد تشكیل دهنده و درصد گوشت و سویای آن دقت کنید. بسته به مقدار هر کدام از مواد اصلی همبرگر و میزان ضخامت، مدت زمان پخت متفاوت میشود. و اما برای خوردن همبرگر باید به مخلفات داخلی ساندویچ برگر توجه كرد. در ساندویچ خود میتوانید از انواع پنیرها، سبزیجات و حتی غلات پخته استفاده كنید. یك همبرگر خوب و ساده با كمی گوجه فرنگی و خیارشور باریك حلقه شده و یك حلقه نازك پیاز و كمی سس تهیه میشود. در چیزبرگر و قارچ برگر، كمتر از پیاز استفاده می شود چون مزه پنیر و سس قارچ مهم است و باید بر مزه های دیگر غلبه داشته باشد. همان طور که گفته شد یك ساندویچ برگر با سیبزمینی سرخ كرده تكمیل می شود ولی می توان از انواع پوره های سیب زمینی و حتی سیب زمینی تنوری استفاده كنید. ساده ترین راه درست كردن یك سیب زمینی تنوری، مخلوط كردن برش های سیب زمینی با كمی روغن زیتون، پودرسیر یا سیرخردشده و چند برگ رزماری است؛ این مواد را باید 40 دقیقه در فر 200 درجه بگذارید.

 

محصولات غذایی 202

طراحی و برنامه نویسی وب سایت : دانش رایان رسانه dr2

دفتر مرکزی :

تهران٬ بزرگراه اشرفی اصفهانی، خیابان 22بهمن، خیابان نیک زارع، خیابان خانبابایی شرقی، پلاک 2
تلفن: 09-44892106 021
فکس : 44892116 021

ایمیل : info@202.ir

تنظیمات قالب

رنگ

برای مشاهده ی حالت های رنگی قالب کلبه برروی رنگ مورد نظر کلیک نمایید.
Green Blue Brown Yellow

بدنه قالب

رنگ پس زمینه
کد رنگ
سبک طرح بندی برای تصاویر پس زمینه: جعبه
سبک های طرح بندی
انتخاب منو
فونت گوگل
سایز فونت بدنه
نوع فونت بدنه