202 | جوجه کباب زعفرانی
16152
rtl,portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16152,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-paazel,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

جوجه کباب زعفرانی

About This Project

تعداد در یک کارتن 16عدد

وزن 800 گرم

ترکیبات : سینه مرغ – پیاز – روغن مایع – زعفران – ادویه ونمک

جدول ارزش غذایی ( 30گرم ): انرژی 44.16 –  چربی 2.4- نمک 0.0009 – اسید چرب ترانس 0.24

ارزش غذایی در هر 100 گرم

انرژی 137کالری

کربوهیدرات 3 گرم

پروتئین 20 گرم

چربی 5 گرم

روش پخت:

منقل: جوجه کباب را پس از یخ زدایی کامل به سیخ کشیده و یا روی توری مخصوص کباب کردن بر روی منقل قرار دهید هر چند دقیقه یکبار زیرو رو کنید تا تمام قسمت های آن یکنواخت کباب گردد

Category
محصولات خام