202 | قارچ برگر
16175
rtl,portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16175,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-paazel,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

قارچ برگر

About This Project

تعداد در یک بسته : ۵ عدد

تعداد در یک کارتن :  ۳۰عدد

ترکیبات: گوشت قرمز ۵۰%، پیاز، آرد سوخاری، قارچ، ادویه و نمک.

انرژی : ۱۹۱ کالری

کربوهیدرات : ۴/۵ گرم

پروتئین : ۱۴ گرم

چربی : ۱۳ گرم

دستور پخت :

روش ماهیتابه:

برگر را پس از یخ زدایی کامل درون ظرف نچسب قرار داده و بدون اضافه کردن روغن و یا کره با شعله ملایم حرارت دهید تا پخته شود.

روش منقل:

برگر را پس از یخ زدایی کامل روی توری مخصوص کباب کردن بر روی منقل قرار دهید و با حرارت ملایم هر چند دقیقه یکبار زیر و رو کنید تا تمام قسمت های آن یکنواخت کباب گردد‌.

Category
برگرها