202 | کالباس و ژامبون
16056
rtl,page-template-default,page,page-id-16056,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-paazel,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

کالباس و ژامبون

کالباس و ژامبون

کالباس محصولی گوشتی و از خانواده سوسیس است که معمولاً برش خورده و به صورت سرد مصرف می‌شود. در زبان فارسی از این نام برای اشاره به تمامی اعضای این گروه استفاده می‌شود که برگرفته از نام یکی از اعضای این گروه یعنی کالباس (اروپای شرقی)است.

ژامبون گوشت تنوری

ژامبون مرغ تنوری

ژامبون گوشت

ژامبون مرغ 90%

2660be2b2df02c41fc17abdbfc676d66_M

ژامبون نوروزی

کالباس قارچ و مرغ

16e33b8fd7ad7ca58b03c6bbca1f0b81_M

پپرونی

سالامی

سوجوک

کالباس خشک ممتاز 70%

ژامبون گوشت و مرغ 90%

کالباس مارتادلا

کالباس لیونر

کالباس دانمارکی