بیکن ها گونه های مختلفی دارند ولی یکی ازپرطرفدارترین آنها streaky bacon نامیده میشود که منظور از streaky وجود رگه های چربی نازک در موازات گوشت در لایه های مختلف میباشد ( که در امریکا به آن belly bacon و در انگلیس به آنloin bacon نیز گفته میشود ) به لحاظ این ویژ گی در گذشته streaky bacon تنها از گوشت خوک تهیه و تولید میگردید ودیگر وجه تمایز این نوع بیکن نوع سرو آن میباشد که معمولا بصورت گرم بدون و یا همراه تخم مرغ و بیشتر در وعده صبحانه در کشورهای امریکا و بعضی از کشورهای اروپایی استفاده میشد و جایگاه ان مثل چای شیرین و پنیر تبریز در سفره ایرانیها میباشد و البته امروزه در بیشتر کشور های دنیا شناخته شده و مورد استفاده قرار میگیرد لذا این شرکت با تحقیق و پژوهش روی این بیکن موفق به تولید بیکن رگه دار حلال از گوشت گوساله گردیده با همان ویژگیهابه لحاظ طعم و احساس دهانی و بافت .