202 | برگرها
16155
rtl,page-template-default,page,page-id-16155,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-paazel,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

برگرها

برگرها

همبرگر یكی از غذاهای پروتئینی نیمه آماده مورد پسند گروه های زیادی از مردم به خصوص جوانان است كه با شكل گرد نان خود كه وسط آن گوشت سرخ كرده با لایه هایی از سبزیجات و ادویه قرار دارد، معروف شده است. البته نوع خاصی از همبرگر به نام چیزبرگر، لایه ها و ورقه هایی از پنیر را نیز در میان خود دارد. نام این غذا از كشور آلمان و شهر هامبورگ گرفته شده است. اولین بار در این ناحیه گوشت گاو را پهن نموده و به شكل گرد درآوردند كه این محصول با استقبال مردم مواجه شد.

ذغالی برگر

همبرگر ۹۰٪

همبرگر تکی ( تک فریز)

همبرگر ۷۵٪

همبرگر ۶۰٪

استیک برگر

کباب لقمه

برگر رستورانی

همبرگر ۸۵٪

همبرگر ۳۰٪