202 | کباب لقمه
16388
rtl,page-template-default,page,page-id-16388,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-paazel,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

کباب لقمه

وزن ۴۵۰ گرم، ۹ عدد در هر بسته، ۳۰ عدد در هر کارتن

گوشت قرمز ۷۰٪‌، پیاز، آرد سوخاری، گلوتن، ادویه، نمک

انرژی ۹۳/۶۵

قند ۲/۲۵

چربی ۶/۴۵

نمک ۰/۶

روش ماهیتابه:

کباب لقمه را پس از یخ زدایی کامل درون ظرف نچسب قرار داده و بدون اضافه کردن روغن و یا کره با شعله ملایم حرارت دهید تا پخته شود.

روش منقل:

کباب لقمه را پس از یخ زدایی کامل روی توری مخصوص کباب کردن بر روی منقل قرار دهید و با حرارت ملایم هر چند دقیقه یکبار زیر و رو کنید تا تمام قسمت های آن یکنواخت کباب گردد‌.