202 | توپک پنیری
17497
rtl,page-template-default,page,page-id-17497,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-paazel,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

توپک پنیری

ترکیبات: گوشت مرغ۷۰%، پنیر پروسس، پیاز، آرد سوخاری، روغن سرخ کردنی،تخم مرغ،شیر، ادویه و نمک.

طعم: نمکی

مدت زمان آماده شدن: ۲۰ دقیقه

ماندگاری: ۶ ماه

روش نگهداری: فریزر

طرز تهیه: پس از خارج کردن از فریزر توپک پنیری ۲۰۲ را سرخ کرده و یا در هوا پز آماده کرده و میل فرمایید.