202 | ناگت مرغ و پنیر
17713
rtl,page-template-default,page,page-id-17713,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-paazel,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

ناگت مرغ و پنیر

ترکیبات: گوشت مرغ۷۰%، پنیر پروسس، پیاز، آرد سوخاری، روغن سرخ کردنی،تخم مرغ،شیر، ادویه و نمک.

ماهیتابه: روغن بسیار اندک و شعله ملایم ۲-۳دقیقه

فر: ۱۷۰ درجه سانتی گراد ۲-۳ دقیقه

سرخ کن: ۱۸۰ درجه سانتی گراد ۲-۳ دقیقه