نان پیتزا، پنیر پیتزا با بیکن، قارچ، سس گوجه فرنگی، ادویه، فلفل دلمه، زیتون
انرژی 143/46
قند 9/2
چربی 8/83
نمک 0/85
نان پیتزا، پنیر پیتزا با بیکن، قارچ، سس گوجه فرنگی، ادویه، فلفل دلمه، زیتون
انرژی 143/46
قند 9/2
چربی 8/83
نمک 0/85
پیتزا را پس از یخ زدائی کامل در فر 230 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه از پایین وسپس به مدت 5 دقیقه از بالا و پایین حرارت داده تا سطح آن کاملا طلائی شود.
طرز نگهداری: در دمای 18 درجه سانتی گراد زیر صفر نگه داری گردد.
