202 | پیتزا بیکن
16689
rtl,page-template-default,page,page-id-16689,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-paazel,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

پیتزا بیکن

نان پیتزا، پنیر پیتزا با بیکن، قارچ، سس گوجه فرنگی، ادویه، فلفل دلمه، زیتون

انرژی 143/46

قند 9/2

چربی 8/83

نمک 0/85

پیتزا را پس از یخ زدائی کامل در فر 230 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه از پایین وسپس به مدت 5 دقیقه از بالا و پایین حرارت داده تا سطح آن کاملا طلائی شود.

طرز نگهداری: در دمای 18 درجه سانتی گراد زیر صفر نگه داری گردد.