202 | کالباس و ژامبون
16056
rtl,page-template-default,page,page-id-16056,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-paazel,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

کالباس و ژامبون

کالباس و ژامبون

کالباس محصولی گوشتی و از خانواده سوسیس است که معمولاً برش خورده و به صورت سرد مصرف می‌شود. در زبان فارسی از این نام برای اشاره به تمامی اعضای این گروه استفاده می‌شود که برگرفته از نام یکی از اعضای این گروه یعنی کالباس (اروپای شرقی)است.

میکس پارتی

ژامبون گوشت تنوری

ژامبون مرغ تنوری

ژامبون گوشت

ژامبون مرغ 90%

ژامبون نوروزی

ژامبون های خانواده

پپرونی

پرشین ژامبون

سالامی

کالباس خشک ممتاز

ژامبون مرغ و قارچ

ژیگو

بیفکا

سوجوک

لیونر با پسته

کالباس دانمارکی

کالباس مارتادلا