202 | ذغالی برگر
16169
rtl,portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16169,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-paazel,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

ذغالی برگر

About This Project

– تعداد در یک بسته : چهار عدد

– تعداد در یک کارتن : 24 عدد

– ترکیبات: گوشت قرمز 90%، پیاز، آرد سوخاری، گلوتن، ادویه و نمک.

– انرژی : 191 کالری

– کربوهیدرات : 4.5 گرم

– پروتئین : 14 گرم

– چربی : 13 گرم

دستور پخت :

روش ماهیتابه:

برگر را پس از یخ زدایی کامل درون ظرف نچسب قرار داده و بدون اضافه کردن روغن و یا کره با شعله ملایم حرارت دهید تا پخته شود.

روش منقل:

برگر را پس از یخ زدایی کامل روی توری مخصوص کباب کردن بر روی منقل قرار دهید و با حرارت ملایم هر چند دقیقه یکبار زیر و رو کنید تا تمام قسمت های آن یکنواخت کباب گردد‌.

Category
برگرها