202 | پیتزا قارچ و گوشت
16142
rtl,portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16142,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-paazel,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

پیتزا قارچ و گوشت

About This Project

ترکیبات پیتزا گوشت و قارچ:

نان نیمه پخته، پنیر پیتزا،گوشت چرخ کرده، قارچ، گوجه فرنگی و نمک و ادویه.

طرز پخت انواع پیتزا:  پیتزا را پس از یخ زدائی کامل در فر 230 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه از پائین وسپس به مدت 5 دقیقه از بالا وپائین حرارت داده تا سطح آن کاملا طلائی شود.

طرز نگهداری: در دمای 18 درجه سانتی گراد زیر صفر نگه داری گردد

Category
پیتزاهای آماده