202 | سوسیس و هات داگ
16059
rtl,page-template-default,page,page-id-16059,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-paazel,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

سوسیس و هات داگ

سوسیس و هات داگ

سوسیس نوعی غذای آماده است که از گوشت چرخ‌کرده به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه می‌شود. معمولاً روی سوسیس‌ها، نوعی پوشش قرار می‌گیرد و در قدیم، این پوشش را از روده حیوانات تهیه می‌کردند. امروزه جنس این رویه‌ها معمولاً از کلاژن یا سلولز و یا حتی پلاستیک، می‌باشد. سوسیس از واژه فرانسوی کهن saussich که خود ازواژه لاتین salsus به معنی نمک زده گرفته شده، پدید آمده است و امروزه مفهوم این کلمه به Sausage تغییر یافته است چرا که روش تهیه آن تغییر کرده است و از روش‌های مختلف برای تهیه آن استفاده می‌شود.

کوکتل پرمیوم

چوریتسو

سوسیس رویال

کوکتل شکاری

کوکتل ویژه 70%

هات داگ باربکیو

سوسیس بلغاری 60%

هات داگ ویژه 70%

هات داگ با پنیرگودا

کوکتل 60%

هات داگ پنیری 60%

سوسیس ژاپنی

هات داگ گوشت 60%

فرانکفورتر

کراکف پنیری 60%

سوسیس آلمانی 40%

کوکتل پنیری 60%

کوکتل مرغ 60%