202 | کالباس و ژامبون
16056
rtl,page-template-default,page,page-id-16056,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-paazel,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.1,vc_responsive

کالباس و ژامبون

کالباس و ژامبون

کالباس محصولی گوشتی و از خانواده سوسیس است که معمولاً برش خورده و به صورت سرد مصرف می‌شود. در زبان فارسی از این نام برای اشاره به تمامی اعضای این گروه استفاده می‌شود که برگرفته از نام یکی از اعضای این گروه یعنی کالباس (اروپای شرقی)است.

ژامبون گوشت تنوری

میکس پارتی

ژامبون مرغ تنوری

ژامبون گوشت 90%

ژامبون نوروزی

ژامبون مرغ 90%

ژیگو

بیفکا

پرشین ژامبون

کالباس خشک 70% و 60%

ژامبون های خانواده

ژامبون مرغ و قارچ

سوجوک

سالامی

پپرونی

لیونر با پسته

کالباس دانمارکی

کالباس مرغ 70% و 60%

کالباس مارتادلا